Naša Priča - Estetica Dent centar za dentalnu medicinu i estetiku lica

Mi smo mladi i entuzijastičan tim sa dugogodišnjim iskustvom. Kroz nemali broj godina gradili smo povjerenje njegujući osmijeh našim pacijentima. Prepustite se u ruke našeg simpatičnog dr. Daria i njegovog tima, a on će zahvaljujući bogatom znanju i iskustvu podariti vašem licu osmijeh koji ste oduvijek sanjali. Naš tim vas očekuje sa širokim osmjehom!

Zašto odabrati dentalni centar Estetica Dent?

Naš dentalni centar na usluzi svojim pacijentima stoji s ordinacijama opremljenim najmodernijim stolicama te rtg dijagnostikom. Kako bi što ugodnije proveli vrijeme u našem dentalnom centru, na raspolaganju Vam je naša čekaonica gdje će se naše osoblje pobrinuti da se od samog početka smijete i osjećate kao kod kuće. Sav strah i nelagodu odagnati ćemo već pri prvom pregledu, gdje ćemo uz prijedloge za vaš budući osmijeh odgovoriti na sva pitanja. 

Svaki puta anestezirati ćemo područje rada te Vam omogućiti da pobijedite strah i vratiti samopouzdanje vašem licu.

Nemojte da strah od zubarske stolice diktira stanje vaših zuba. U našem centru na raspolaganju Vam je kompletna stomatološka usluga, stručnost našeg osoblja, kvaliteta i brzina u radu, individualan pristup prema svakom pojedinom pacijentu te ugodan ambijent i atmosfera.

Prestanite skrivati svoj osmijeh, posjetite nas i počnite se smijati!

Materijali i tehnologija u našem dentalnom centru

Osim stručnog i educiranog stomatologa, tehnologije koje se koriste, vrlo je važno i koji materijali su korišteni u radu. Visoka kvaliteta materijala stomatologu ne samo da olakšava rad već se vrlo jasno oslikava u samoj kvaliteti pružene stomatološke usluge.
O vrsti materijala ovisi estetski, funkcionalni i terapijski učinak liječenja i zato u našem dentalnom centru vrlo pomno pristupamo odabiru istih. Jedan od ključnih faktora pri odabiru materijala je svakako i njihova certificiranost.

Nove tehnologije stomatološke zahvate čine bržima, bezbolnijima i uspješnijima. U našem dentalnom centru primjenjujemo strojnu endodonciju koja sam zahvat čini bržim i bezbolnijim.
Našim pacijentima na usluzi stoji i digitalno određivanje boje zuba pri izradi krunica, ljuskica, mostova i sl.

Kod ugradnje implantata koristimo samo najmodernije materijale koji našim pacijentima pomažu kako bi se u što kraćem vremenu oporavili i zacijelili.

U samoj izradi zuba koristimo najmoderniju tehnologiju CAD-CAM. CAD-CAM tehnologija pomaže stomatologu i dentalnom tehničaru proizvesti najpreciznije protetske nadomjestke (inlay, onlay, zubne krunice, zubni mostovi) savršenog anatomskog oblika, veličine i estetike.

U našem dentalnom centru susresti ćete samo najmodernije i najsofisticiranije materijale u estetici lica (filleri i botox).

POSTANITE I VI JEDAN OD NAŠIH ZADOVOLJNIH PACIJENATA