Dentalni centar EsteticaDent nalazi se u Oroslavju, gradu u južnom dijelu  Krapinsko – zagorske županije.

Grad Oroslavje inače poznat kao „vrata Hrvatskog zagorja“ kroz povijest uvijek je bio vezan za dva dvorca oko kojih se stoljećima odvijao cjelokupni gospodarski, društveni, kulturni, ali i sportski život.

Grad je udaljen cca 30 kilometara od grada Zagreba te cca 20 kilometara od grada Krapine.

Zagorje je odlično povezano sa ostatkom Hrvatske, ali i Europe. Pa je tako jedan od načina planiranja vašeg puta u Zagorje – zrakom. Nalazi se u blizini svih većih zračnih luka u ovom dijelu Europe.

0km

Franjo Tuđman

0km

Maribor

0km

Ljubljana

0km

Graz

0km

Hévíz-Balaton Airport

0km

Beč

Ako u Zagorje planirate doći cestovnim putem uživati ćete u pogledu na prekrasne krajobraze koji će vas pratiti vašim putem. Posjetom Krapinsko-zagorskoj županiji uvjeriti ćete se da je slogan „BAJKA NA DLANU“ potpuno opravdan.

U blizini grada Oroslavja i našeg dentalnog centra smještene su neke od poznatih termi ovog dijela Europe kao što su Krapinske Toplice, Tuheljske Toplice, Terme Jezečica, Stubičke Toplice te Sutinske Toplice.

Nadomak grada nalazi se najposjećenije središte vjerskog turizma u regiji Marija Bistrica.

Godišnje je posjeti između 500.000 i 800.000 hodočasnika i turista. Obzirom na veliki broj posjetitelja, turistička sezona traje cijelu godinu.

Nesmijemo zaboraviti pozvati Vas da, pri posjetu našem dentalnom centru, svakako uvrstite i uživanje u širokom izboru gastronomije ovog dijela Hrvatske.

Lokacija dentalnog centra EsteticaDent