Dr.med. dent. Dario Maričić

Dr.dent.med. Dario Maričić je rođen u Dubrovniku 30. kolovoza 1983. godine.
2002. godine je maturirao na Zdravstvenom učilištu u Zagrebu, smjer zubotehničar nakon čega upisuje Veterinarski fakultet na Sveučilištu u Zagrebu koji pohađa sve do 2004. te tada upisuje Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu na kojem diplomira 2010. godine.
2017. je upisao Poslijediplomski specijalistički studij dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Svoje radno iskustvo stječe u Dječjoj ordinaciji za preventivnu stomatologiju u Donjoj Stubici, Ordinaciji dentalne medicine u Stubičkim Toplicama, „Stomatološkoj poliklinici Zagreb“, a nakon toga postaje djelom tima privatne Poliklinike za stomatologiju i estetiku lica „Ars Salutaris“ u Zagrebu gdje aktivno sudjeluje u svakodnevnom radu s pacijentima sa pretežno talijanskog govornog područja.
Tijekom rada se dodatno obrazuje sudjelujući na kongresima, stručnim tečajevima i radionicama u Hrvatskoj i inozemstvu. Jedni od njih su „Tečaj sedacije pacijenata dušičnim oksidulom“, „Preparacija zuba za izradu keramičkih ljuskica“, „Preparacija zuba za izradu bezmetalnih kruna“, „iTop edukacija za prevenciju i oralnu higijenu“, „Tečaj korištenja obraznog luka u svakodnevnoj praksi“,napredno korištenje ICX templant sustava te stručno usavršavanje u Lichtensteinskoj tvrtci „Ivoclar“ uz niz ostalih domaćih i stranih edukacija.

Posjeduje certifikat iz osnovnih i naprednih kirurških tehnika ugradnje implantanata, te certifikat za korištenje i aplikaciju dermalnih filera i botoxa. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica.

Svoje slobodno vrijeme provodi baveći se skijanjem i tenisom.

2016. godine dr. Maričić osniva dentalni centar „Estetica Dent“ gdje do danas zajedno sa svojim stručnim timom njeguje osmijehe svih svojih pacijenata.

Dr. med. dent. Marko Zimmerman

Dr. Marko Zimmermann je odlučio nastaviti obiteljsku tradiciju te je diplomirao na Stomatološkom fakultetu pri Sveučilištu u Zagrebu. Specijalist je za protetiku.

Otac je dvoje djece a svoje slobodno vrijeme voli provoditi sa svojom obitelji.

Mihaela Sinković, dentalni asistent

NAŠA LOKACIJA