1. METAL KERAMIČKI MOST

Pacijentica je u naš dentalni centar došla s frakturiranim zubima u gornjoj čeljusti, starim i slomljenim krunicama. Terapijski tijek započeli smo s potrebnim vađenjima i liječenjima, nakon čega smo ostale zube preparirali. Pacijentici smo kao zadnju i definitivnu fazu rada napravili metal keramički most u gornjoj čeljusti.

2. CIRKON KERAMIČKI MOST

Pacijent je k nama došao s nezadovoljstvom svog osmijeha. Skinuli smo stare krunice s kojima također nije bio zadovoljan te smo zube preparirali. Pacijentu smo kao zadnju i definitivnu fazu rada napravili cirkon keramički most.

3. BEZMETALNA KERAMIKA

Pacijentica je zbog nezadovoljstva potamnjenog zuba došla u naš dentalni centar. Zub smo preparirali te smo pacijentici napravili krunicu u bezmetalnoj keramici.

4. KERAMIČKE LJUSKICE (VENEERS)

Pacijentica je u naš dentalni centar došla s namjerom da riješi nezadovoljstvo svog osmijeha zbog različite nijanse u boji zuba te nedostatka jednog zuba. U fronti smo pacijentici napravili keramičke ljuskice s kojima smo promijenili veličinu, oblik te boju zuba. Na poziciji gdje je pacijentici nedostajao zub, preparirali smo susjedne zube te sve zajedno spojili i napravili most u bezmetalnoj keramici (EMAX).

5. Totalne mobilne proteze fiksirane na teleskopskim krunicama

Pacijentica dolazi u naš dentalni centar s uznapredovalim paradontitisom te smo po dolasku izvadili većinu zubi. Preostale smo zube preparirali te smo na njima napravili teleskopske krunice i na iste fiksirali mobilnu protezu. Prednost rješenja koje smo ponudili pacijentici je da su fiksirane proteze u ustima, te nepce istih reducirano što pacijentima pruža bolji osjećaj. 

6. Povećanje usana hijaluronskim filerima

Pacijentica nas je posjetila s željom da poveća volumen usana. Kako bi dobili željeni efekt pacijentici je apliciran hijaluronska kiselina (filer). Prednost ovakvih zahvata su odmah vidljivi rezultati. Zahvat je potrebno ponoviti u vremenskom periodu od 8 do 12 mjeseci.

7. ALL ON 4

Pacijent nam dolazi bezub u gornjoj čeljusti a u donjoj čeljusti djelomično bezub. Trenutno ima stare proteze s kojima dolazi te je s istima nezadovoljan. U gornju čeljust ugradili smo 4 implantata te smo nakon perioda od 6 mjeseci trajno cementirali trajni metal keramički most. Ovim rješenjem bezubi pacijent je dobio fiksno rješenje.

8. Izbjeljivanje u stomatološkoj ordinaciji

Pacijentica dolazi u naš centar zbog nezadovoljstva bojom zubi. Po dolasku smo učinili izbjeljivanje zubi u ordinaciji te smo pacijentici vratili željeni osmijeh na lice.  

NAŠA TELEFONSKA LINIJA JE OTVORENA 24 SATA / 7 DANA

Zatražite svoj termin za konzultacije ili zahvat putem naše online kontakt forme. Naše stručno osoblje će Vas u kratkom roku kontaktirati putem zatraženog kanala (telefon / mail), te zajedno sa Vama dogovoriti termin koji Vam odgovara.